Yllätystulokas suoraan pelilistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen pelilistan ykköseksi on suoraan noussut PC:lle julkaistu roolipeli Age of Conan: Hyborian Adventures. 17. toukokuuta ennakkotilaajille maailmanlaajuisesti julkaistu ja 23. toukokuuta kauppoihin Euroopassa tullut peli julkaistaan myös Xbox 360 -konsolille ensi syksynä.

Age of Conan perustuu Robert E. Howardin 1930-luvulla kirjoittamiin tarinoihin. Kuukausimaksullisen pelin ikäraja on 18 vuotta.

Suomen virallisen pelilistan kakkoseksi putosi listan kärkipaikkaa viikkoja hallussaan pitänyt Grand Theft Auto IV. Edellinen kärkikolmikko putosi muutenkin samassa suhteessa alaspäin, sillä Nintendon liikuntapeli Wii Fit on nyt kolmantena, NHL 08 neljäntenä ja Wii:n Maria Kart viidentenä. Paluun listalle tekee Counter-Strike: Source, joka on nyt sijalla kahdeksan.

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä.