Angelina Jolien kaksosten kuvista tarjottiin 15 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie on viimeisillään raskaana kaksostensa kanssa. Amerikkalaiset lehdet käyvät nyt kallista tarjouskilpaa pienokaisten ensimmäisistä virallisista kuvista.

Brad Pittin ja Angelina Jolien lasten kuvista on tarjottu tähän mennessä jo uskomattomat 15 miljoonaa dollaria, minkä rinnalla muiden supertähtien muutaman miljoonan korvaukset ovt pikkurahaa, TMZ uutisoi. Tarjouskilpaa käyvät kiivaimmin People ja OK! -lehdet. Lehtien johto on on todennut, että olisi silkkaa tyhmyyttä olla tarjoamatta kuvista miljoonia.

Vertailukohtana mainittakoon, että pariskunnan Shiloh-lapsen ensimmäisistä kuvista maksettiin kaksi vuotta sitten ”vain” neljä miljoonaa dollaria. Kaikki tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Brad ja Angelina saavat touhata kaksosten syntymän jälkeen jo yhteensä kuuden lapsen kanssa.