Rihanna : Take A Bow Remixes

Singlet · Stara.fi

Supertähti Rihanna julkaisi äskettäin Take A Bow -singlen, jonka hittipotentiaali ei kuitenkaan riittänyt hitiksi saakka tiiviistä radiosoitosta huolimatta. Nyt singleä seuraa saman kappaleen massiivinen remix-kooste.

Mukaan on saatu peräti kymmenen uutta versiota Take A Bow -kappaleesta. Uudetkaan versiot eivät kykene ohittamaan sitä perusongelmaa, että originaalin koukku ei riitä hittiin, vaikka kuinka remiksaisi. Seamus Haji & Paul Emmanuelin versio on suhteellisen tanakkaa housesoundia, mutta Rihannan vokaalit on miksattu siinä aivan liian pintaa klubikäyttöä ajatellen.

Tony Moran ja Warren Riggs jatkavat samalla houselinjalla, ja nyt mukaan on otettu myös piano. Hittimelodia puuttuu kuitenkin siitäkin, ja tuloksena on mitäänsanomaton remix. Groove Junkies Moho -versio tarjoaa jo hieman tanakampaa biittiä, mutta lopputulos jää valjuksi täyteraidaksi torvineen päivineen. Subkulcha menee niin ikään täytesarjaan.

Rihanna on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista popnimistä, joten onkin yllättävää, että remiksaajiksi on haalittu vain keskitason tuotoksia. Remiksien paras tanssilattiatoimivuus on Seamus Hajin ja Paul Emmanuelin Club -versiolla, joka tarjoilee ripauksen 90-luvun housesoundia.

Pisteet 3/5