Beyoncen pikkusisko kiidätettiin esiintymislavalta sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusiskonakin tunnettu r&b-laulaja Solange Knowles loukkaantui konsertissaan sunnuntaina Kansas Cityssä, Yhdysvalloissa. Konserttipaikalla sattui tekninen vika, jonka johdosta hänen jalalleen putosi raskas metallipala.

Art of Love -nimisellä kiertueellaan parhaillaan esiintyvä Solange sai kuitenkin keikkansa vedettyä sitkeästi läpi, mutta hän kärsi ”suunnattomista kivuista” esiintymisen aikana. Heti konsertin päätyttyä hänet kiidätettiin sairaalaan tutkimuksiin. Siellä jalan todettiin murtuneen ja siihen laitettiin kipsi.

Sitkeä Solange ei onnettomuudestaan ja kipsistään huolimatta perunut kiertuetta, vaan hän lupasi hoitaa loputkin keikat lääkärin toivomuksesta huolimatta. Tanssiesityksiin Solange Knowles ei kuitenkaan enää tällä kiertueella luonnollisestikaan pysty.