Mel B retosteli rinnoillaan, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Melanie Brown, eli tutummin Mel B tai Scary Spice, kiinnitettiin taannoin hänestä otettujen rantakuvien perusteella alusvaatemerkki Ultimon keulakuvaksi.

Nyt tähti on esiintynyt erään britiläisen Debenhams-vähittäismyyntiketjun markkinointitilaisuudessa, jossa hän nosti rintansa niin sanotusti framille. Hän kertoi läsnäolijoille rinnoistaan ja jopa poseerasi innokkaasti kuvaajille kourien samalla etumustaan.

– En ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa, Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisversiosta suoraan Spice Girlsien kiertueelle viime syksynä suunnannut Mel B hehkutti pari viikkoa sitten Daily Mail -lehden mukaan.

Myös myöhemmin järjestetyssä iltatilaisuudessa ex-Spaissarin asu oli varsin antava. Katso Mel B:n poseeraukset tästä! Viime viikolla uutisoitiin, että Mel B on suunnannut takaisin studioon työstämään kolmatta soololevyään. Katso neitokaisen bikinikuvat tästä ja tuoreemmat kuvat tästä!