Colbie Caillat : Realize

Singlet · Stara.fi

MySpace-sivustolla menestynyt ja sittemmin miljoona albumia Yhdysvalloissa myynyt Colbie Caillat julkaisee nyt Suomessa singlensä Realize. Kappale on erittäin kevyttä slovaripoppia jenkkityyliin, eli tyyliin, joka ei välttämättä putoa Pohjolassa kovinkaan hyvin.

Colbie Caillatin vokaalit kuulostavat mukavan käheiltä ja ehkä hieman eteerisiltä, mutta homma ei tunnu silti toimivan. Kappale on edellä mainituin syin suhteellisen mitäänsanomaton radioiden täytebiisi, jonka unohtaa kuulleensa jo ennen kappaleen loppua.

Jenkeissä tämän osaston kaura myy jostain syystä kuin häkä, mutta Suomessa hittiin tarvitaan myös todellista koukkua. Tällä kertaa se jää puuttumaan. Colbie Caillatin single sopisikin ehkä lääkkeeksi unettomuudesta kärsiville?

Pisteet 2/5