Lily Allen örvelsi kaatokännissä glamour-juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkänä tapauksena tunnettu poptähti Lily Allen on bongattu jälleen erityisen rajussa juhlakunnossa. Tällä kertaa hänellä pysyivät kuitenkin vaatteet päällä, mutta pystyssä ja hereillä neitokainen ei pysynyt.

Allenin kaatokänni sattui sopivassa paikassa, sillä kyseessä oli tiistaina järjestetty Glamour Women of the Year Awards -gaalailta. Pinkkiin peruukkiin ja iltapukuun pukeutunut Lily Allen nautti gaalan jatkobileistä niin innokkaasti, että sammui lopulta juhlapaikalle. Myöhemmin järjestysmies joutui kantamaan laulajan autoon, joten glamour oli kaukana.

New York Daily News -lehden mukaan Lily Allen kirjoitti keskiviikkoaamuna MySpace-blogiinsa olevansa kovassa krapulassa edellisillan rankan juhlimisen takia. Samalla hän kuitenkin muistutti, että ei ole fiksua juoda itseään noin humalaan. Katso kuvat Lilyn kotimatkasta tästä!