Onko Paris Hilton raskaana? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton on pysytellyt viime viikkoina parhaansa mukaan poissa julkisuudesta, ja hieman ennen vetäytymistään parrasvaloista hän kertoi kuinka haluaisi saada lapsen ystävänsä Nicole Richien tapaan.

Nyt Yhdysvalloissa epäillään, että yksi plus yksi olisi yhtä kuin Paris Hilton raskaana. Hänet nimittäin kuvattiin juuri yhdessä poikaystävänsä Benji Maddenin kanssa, ja kuvien perusteella Hiltonin vatsanseutu on selvästi pyöristynyt. Katso kuvat tästä!

Mikäli kyse olisi tosiaan raskaudesta, olisi Hiltonin vatsa pyöristynyt ennätysnopeasti, sillä vielä reilu kuukausi sitten hänet kuvattiin erittäin laihassa kunnossa.

Paris on jo aiemmin vahvistanut, että hän ja Benji ovat keskustelleet avioliitosta, mutta kyseinen sormus ei hänen mukaansa ollut kihlasormus, vaan lahja. Huhuja kiistäessään Hilton kuitenkin totesi haluavansa olla Benjin kanssa ikuisesti yhdessä.