Sharon Stone sai porttikiellon Kiinaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinan ihmisoikeustilannetta ja huonoa karmaa äskettäin julkisesti kritisoinut näyttelijä Sharon Stone on saanut huomata osuneensa kiinalaisia arkaan paikkaan. Häntä ei nimittäin päästetä lainkaan ensi viikolla Kiinassa järjestettäville Shanghain elokuvafestivaaleille.

Uutistoimisto Reutersin mukaan tapahtuman järjestäjät ovat ilmoittaneet China Daily -lehdelle, että ”Stone ei ole enää kutsuttavien vieraiden listalla”. Tämä siitä huolimatta, että Sharon Stone pyysi jo julkisesti anteeksi puheitaan ja lupasi jopa auttaa maanjäristyksen uhreja. Nyt räväkkä näyttelijätär ei ole enää tervetullut koko maahan.

Koko jupakka alkoi viime viikolla, kun Stone vihjasi maanjäristyksen johtuneen siitä, että Kiina kohtelee huonosti tibetiläisiä ja heidän henkistä johtajaansa Dalai Lamaa. Pian kommentin jälkeen muotitalo Christian Dior antoi Stonelle potkut Kiinan mainoskampanjastaan.