Adriana Lima nyt alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi taannoin äänestetty brasilialainen supermalli Adriana Lima poseerasi muutama päivä sitten rohkeissa kuvissa ELLE-lehden Italian version sivuilla.

Nyt verkkoon on ilmeistynyt uusia, ja selvästi rohkeampia kuvia, jotka ovat mahdollisesti peräisin jopa samasta kuvaussessiosta ELLE-lehden kuvien kanssa. Sensuellin tyylikkäissä mustavalkoisissa kuvissa Adriana Lima poseeraa nyt kokonaan alastomana. Kuvauspaikkana on toiminut ilmeisesti samainen kartano, josta Adriana ottaa nyt haltuunsa ainakin portaikon. Katso kuvat tästä!

Bahialla Brasiliassa syntynyt kaunotar valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Hänet on nähty viime aikoina myös Maybellinen mainoskasvona.

Adriana Lima on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Hän seurustelee tällä hetkellä Minnesotassa pelaavan serbialaisen koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.