Metallica-yhtye taipui viimeinkin pelialttarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikin internetjakelua vastaan kynsin ja hampain taistellut menestyksekäs rockyhtye Metallica on viimein taipunut Activision-yhtiön dollarinippujen edessä myös pelimaailman alttarille.

Legendaariseksi vuosien varrella noussut yhtye on nimittäin lupautunut olemaan mukaan äärimmäisen suositussa Guitar Hero -konsolipelissä. Äskettäin Mötley Crue sai huomata pelimaailman vetovoiman, kun sen kappale myi enemmän Rock Band -pelissä kuin muussa digitaalisessa myynnissä. Nyt myös Metallica on haistanut rahastuksen mahdollisuuden.

Metallica ja Activision ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan yhtye on mukana Guitar Hero -pelissä haluamallaan tavalla. Tieto Metallican pelivalloituksesta vuoti julkisuuteen, kun kaavailtu kappalelista päätyi vääriin käsiin, Billboard-lehti uutisoi. Seuraavaksi kauppoihin ilmestyy Aerosmith-versio suositusta pelistä, ja sen seuraajaksi arvellaan nyt Metallica-versiota.