Povipommi Victoria Silvstedt vilautti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on esitellyt intiimejä ruumiinosiaan tällä kertaa mahdollisesti jopa tahattomasti.

Paljastavista kuvistaan tunnettu tähti kuvattiin nimittäin nousemasta taksista varsin läpinäkyvissä alusvaatteissa, mutta Victoria ei tehnyt elettäkään estääkseen kuvaajien näköalaa. Katso kuvat tästä!

Super Slalom -laskettelijana peräti Ruotsin olympiajoukkueessa ollut Victoria Silvstedt kertoi taannoin harrastavansa seksiä lentokoneissa niin usein kuin mahdollista. Myös muut julkiset paikat ja esimerkiksi taksit ovat hänen suosikkejaan.

– Harrastin seksiä taksissa New Yorkissa. Se oli ensimmäinen kertani New Yorkissa ja olimme juuttuneet ruuhkaan Times Squarella. Oli todella jännittävää tehdä se ihmisten ja korkeiden talojen keskellä. En usko, että taksin kuljettaja näki mitä teimme, sillä hänellä oli turbaani päässään, Victoria Silvstedt kertoi toissa vuonna FHM-lehdelle