Lindsay Lohanin ura oli tyssätä vakuutusongelmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on sekoillut viime aikoina niin paljon huumeiden ja alkoholin kanssa, että hänen uransa oli sen seurauksena päättyä, koska vakuutusyhtiö ei suostunut vakuuttamaan häntä hänen uutta elokuvaansa varten.

Lindsay Lohan kiinnitettiin Labour Pains -elokuvan tähdeksi, mutta tuotantoyhtiöllä oli merkittäviä vaikeuksia saada hänelle lain vaatimaa vakuutusta. Vakuutusyhtiö oli tietoinen hänen sekoiluistaan ja rattijuopumuksistaan, joten Lindsay oli yhtiölle liian suuri riski, New York Daily News uutisoi.

Lopulta tuotantoyhtiö löysi yhtiön, joka oli valmis vakuuttamaan Lohanin, mutta silloinkin tuottajan piti vakuutella pitävänsä Lindsaysta huolta. Elokuvassa Lindsay näyttelee nuorta naista, joka esittää olevansa raskaana, ettei saisi kenkää työpaikaltaan. Elokuvayhtiö on tyytyväinen, että sai Lohanin mukaan, koska hän on tehnyt elokuvassa hyvää työtä.