Hiphop-tähti kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Warren G on pidätetty, kun hänen hallustaan löytyi ratsiassa huumausaineita. Poliisi pysäytti 35-vuotiaan artistin varhain sunnuntaiaamuna, kun hän oli ajanut päin punaisia liikennevaloja.

Poliisin tarkastuksessa autosta löytyi marijuanaa, ja Warren G, oikealta nimeltään Warren Griffin III, pidätettiin, konstaapeli Karen Smith kertoi uutistoimisto Reutersille. Warren oli autossa matkustajana, ja hänen lisäkseen myös kuljettaja pidätettiin huumausaineiden hallussapidosta. Molemmat miehet vapautettiin myöhemmin 20.000 dollarin takuita vastaan.

Warren G oli erittäin menestyksekäs hiphop-artisti 90-luvun puolivälissä, jolloin hän oli ehdolla myös Grammy-pystin saajaksi. Hänen tunnetuin hittinsä on Nate Doggin kanssa vuonna 1994 julkaistu Regulate. Kaksitoista vuotta sitten, vuonna 1996, hänet pidätettiin laittoman ladatun aseen kantamisesta.