Kivenlahti Rock ylsi kävijäennätykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ja lauantaina Espoossa järjestetty Kivenlahti Rock keräsi viikonlopun aikana 8.600 festivaalivierasta, mikä on tapahtuman uusi ennätys. Lauantai oli vilkkaampi päivä, jolloin kävijöitä oli 4700, perjantain kävijämäärä oli 3900.

Kivenlahti Rockin yhteydessä järjestettiin myös maksuton koko perheen Pikkukivirokki, jossa vieraili arviolta 3500 henkeä. Joten viikonlopun kokonaiskävijämäärä oli yli 12000. Aurinkoisessa säässä käyty festivaali sujui kaikin puolin rauhallisesti eikä järjestyshäiriöitä ollut, tapahtuman järjestäjä kertoo.

Espoo 550 –juhlavan monipuolinen ohjelmisto tarjosi hyvän kattauksen rokin ja popin kärkinimiä. Kotimaisista esiintyjistä lavalla nähtiin muiden muassa Kotiteollisuus, YUP, CMX, Poets of the Fall sekä Egotrippi. Lisäksi yhtenä päälavan huippuhetkistä voidaan mainita ruotsalaisen Mustasch –yhtyeen esiintyminen perjantai-illassa.

Outokumpu –teltta oli ääriään myöten täynnä koko viikonlopun. Tunnetut esiintyjät, kuten Stella, Remu & Hurriganes, Tuomari Nurmio sekä Eternal Erection viihdyttivät yleisöä aina tungokseen saakka. Kivenlahti Rock ja Pikkukivirokki toimivat osana Espoo 550 –juhlavuodenohjelmistoa.