Kung Fu Panda ykköseksi – Sinkkuelämää tuottanut jo 100 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jack Blackin tähdittämä animaatioelokuva Kung Fu Panda julkaisuviikollaan Yhdysvaltojen elokuva listan ykköseksi. Samalla se selätti Adam Sandlerin You Don’t Mess With the Zohan -elokuvan, joka joutui tyytymään kakkossijaan.

Panda ystävineen tahkosi lipputiskeillä mukavan 60 miljoonan dollarin liikevaihdon, kun parturi Zo joutui tyytymään ensimmäisenä viikonloppunaan 40 miljoonan tuloihin. Viikonloppu oli Yhdysvalloissa varsinainen elokuvaviikonloppu, sillä yhteensä 12 suosituinta elokuvaa toivat huiman 172 miljoonan lipputulot. Siinä on kasvua viime vuoden vastaavaan kesän avausviikonloppuun peräti 32 prosenttia.

Tuore Indiana Jones -elokuva oli viikonlopun kolmanneksi katsotuin, ja se on tehnyt kolmessa viikossa jo 253 miljoonan lipputulot. Sex And The City – Sinkkuelämää -elokuva joutui tyytymään viikonloppuna neljänteen sijaan, mutta sekin teki vielä 21,3 miljoonan lipputulot. Yhteensä elokuva on tehnyt kymmenessä päivässä Yhdysvalloissa 99,3 miljoonan tulot, joten sadan miljoonan raja rikkoutuu tänään.