Pori Jazzin pääesiintyjiä perui keikkansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan kesän Pori Jazz -tapahtuman pääesiintyjiin lukeutuneet hiphop-tähti Akon ja poptähti Toni Braxton ovat molemmat peruneet keikkansa Suomessa. Heidän tilallaan nähdään kaksi muuta tunnettua artistia.

Braxtonin ja Akonin korvaavat dancehall-tähti Shaggy ja soul-tähti Mary J. Blige. Molemmat nousevat Porin Kirjurinluodon lavalle lauantaina 19. heinäkuuta. Mary J. Blige saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Pori Jazz järjestetään 12. – 20. heinäkuuta. Asiasta kertoi Ylen uutiset.

Shaggy tuli Suomessakin tutuksi vuonna 1993 julkaisemallaan kansainvälisellä jättihitillä Oh Carolina. Sittemmin mies on julkaissut parikin ykköshittiä, joista tunnetuin on kuitenkin vuonna 1995 julkaistu Boombastic. Hänen viimeisimmät listahittinsä ovat kuusi vuotta sitten julkaistut Me Julie ja Hey Sexy Lady.

Shaggyn ja Mary J. Bligen lisäksi tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan myös lukuisia muita supertähtiä. Pori Jazzissa nousevat lavalle muiden muassa Santana ja Bob Geldof.