Amy Winehouse maksaa suojelurahaa miehestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehousen on kerrottu ylläpitävän miehensä Blake Fielder-Civilin huumeriippuvuutta rahoittamalla tämän vankilanaikaista huumeidenkäyttöä. Aikaisemmin Fielder-Civilin on uutisoitu retostelleen vankilassa vaimonsa omaisuudella ja kertoneen Winehousen maksavan miehen vankilassa aiheutuneita huumevelkoja.

Itsekin päihdeongelmista kärsivän Winehousen on nyt kerrottu maksavan 1.000 puntaa eli noin 1.300 euroa viikossa rahoittaakseen miehensä huumeidenkäyttöä. Popparin on lisäksi sanottu pulittavan saman verran viikossa taatakseen lontoolaisessa vankilassa istuvan aviomiehensä turvallisuuden kaltereiden takana.

Naisen rahoilla maksetaan viisi vankilan sisällä olevaa ”turvamiestä” suojelemaan Fielder-Civilia muiden vankitovereiden vahingonteoilta.

– Blakella on ihmisiä, jotka huolehtivat hänestä ja hän saa crackia ja heroiinia. Amy maksaa sen kaiken ulkopuolelta, The Sun -lehden lähde paljastaa.

Amy Winehousen siippa Blake Fielder-Civil on istunut tutkintavankeudessa odottamassa oikeuden määräämää tuomiotaan. Aikaisemmin syyllisyytensä kiistänyt Fielder-Civil on nyt kuitenkin myöntänyt oikeudenkäynnissä syyllistyneensä raakaan pahoinpitelyyn sekä oikeuden toteutumisen estämiseen. Miestä odottanee siis pitkä vankilatuomio.