Paris Hilton sahattiin kahtia, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineito Paris Hilton vietti viime viikonlopun Las Vegasissa kuvaamassa tulevaa reality-ohjelmaansa, jossa naiselle etsitään parasta ystävää. Kuvausten lomassa neito ehti myös juhlia Las Vegasin yössä poikaystävänsä Benji Maddenin, siskonsa Nickyn ja useiden televisiosarjan tekoon osallistuvien bestis-ehdokkaiden kanssa.

Seurue käväisi myös Mirage-hotellin yökerhossa, jossa Hilton pääsi mukaan taikuri Jeff Beacherin ja Nathan Burtonin esitykseen. Hilton ilmoittautui vapaaehtoiseksi kuuluisaan taikatemppuun, jossa nainen sahataan kahtia, The Sun -lehti kertoo.

Mustaan pikkumekkoon pukeutunut Hilton sahattiin lavalla kahtia yleisön hurratessa. Taikatempun jälkeen iloisissa tunnelmissa ollut perijätär jäi vielä lavalle keimailemaan useiksi minuuteiksi selvästi nauttien saamastaan huomiosta.

Hiltonin kahtiasahaamisen voit nähdä tästä!