Playboy-mallin vilautukset ihmetyttävät, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessäkin poseerannut malli-näyttelijä Shauna Sand on aiheuttanut hienoista ihmetystä vilautettuaan samalla kertaa käytännössä kaikkia mahdollisia intiimejä alueitaan paparazzien edessä.

Autostaan nousemassa ollut 36-vuotias Sand tuli paljastaneeksi kuvaajille oikean rintansa sekä samalla kertaa myös hameenalusensa, sillä hänellä ei ollut jalassaan lainkaan alushousuja. Iltapuvun sisältä paljastuikin varsin erikoisia ilmestyksiä, jotka lienevät syntyneet lukuisten kirurgisten operaatioiden tuloksena. Katso kuvat tilanteesta tästä!

Shauna Sand oli aiemmin naimisissa näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa. Kuusi vuotta sitten eronneella pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä. Pariskunta tapasi näytellessään yhdessä Renegade-televisiosarjassa. Sittemmin Shauna on näytellyt muutamissa muissakin sarjoissa.