Rihanna haluaa levyttää Amy Winehousen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs r&b-tähti Rihanna on kertonut haluavansa levyttää musiikkia triona yhdessä Duffyn ja Amy Winehousen kanssa. Hänen suunnitelmissaan on feministinen teemakappale, jonka on määrä olla mukana Rihannan seuraavalla albumilla.

Asia tuli ilmi, kun Rihannaa pyydettiin kirjoittamaan oma toivelistansa artisteista ja tuottajista, joiden kanssa hän haluaisi tehdä yhteistyötä, kun seuraavan albumin teko alkaa. Listalla oli myös Winehousen entinen tuottaja Mark Ronson.

– Rakastan Mark Ronsonia. Olemme jo keskustelleet, että voisimme tehdä jotain yhdessä seuraavalla albumilleni, Rihanna kertoi E! Onlinen mukaan.

Omasta ”feministikolmikostaan” Rihanna iloitsee jo etukäteen.

– Ajattele kuinka upeaa se olisi! Meillä on kolme erilaista ääntä, ja siitä tulisi todella hienoa. Siitä tulisi feministinen tunnuskappale. Rakastan Amya. Hän on upea ja niin ainutlaatuinen. Pidin hänen levystään. Pidän myös Duffystä, ja hänkin on upea.