Stuntman kuoli ja kuusi loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas actionohjaaja John Woo kuvaa parhaillaan Kiinassa seuraavaa elokuvaansa nimeltään Red Cliff. Paikalliset lehdet uutisoivat tiistaina elokuvan kuvauksissa tapahtuneesta onnettomuudesta.

Maanantaiaamuna Pekingissä kuvattiin elokuvan avauskohtausta, kun kohtauksessa tuleen sytytetty vene törmäsi suunnitelmien mukaan toiseen suurempaan veneeseen. Tuli karkasi kuitenkin tehostemiesten hallinnasta ja poltti nopeasti molemmat veneet.

Onnettomuudessa kuoli 23-vuotias stuntmies ja kuusi muuta loukkaantui, Beijing News uutisoi. Onnettomuushetkellä Woo oli Hong Kongissa markkinoimassa toista elokuvaansa, ja hän kiirehti nopeasti takaisin Pekingiin. Huhtikuusta saakka kuvattu elokuva on kärsinyt myös monista muista takaiskuista.