Helena Christensen vilautti yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen supermalli Helena Christensen ja hänen Interpol-yhtyeessä laulava poikaystävä Paul Banks viettävät parhaillaan aurinkoista lomaa Miamissa. Auringonpalvonnan tuoksinnassa Helena esitteli tahattomasti rintansa, ja paparazzi sattui ikuistamaan tilanteen.

Vuonna 1986 Miss Tanskaksi 18-vuotiaana valittu nykyisin 39-vuotias supermalli on edelleen fyysisesti varsin näyttävässä kunnossa. Missikruunun myötä Christensen oli mukana Miss Universum -kilpailuissa, josta hänet bongattiin malliuralle. Pian tämän jälkeen hän muutti Pariisiin.

Yksi Helena Christensenin tunnetuimmista rooleista oli Chris Isaakin tunnetussa Wicked Game -musiikkivideossa, jossa hän näytteli laulajan rakastajatarta.

Katso Christensenin kuvat tästä!