Paul McCartney suunnittelee jäähyväiskiertuetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen The Beatles -yhtyeen jäsen Paul McCartney suunnittelee jättävänsä keikkalavat ja keskittyvänsä neljävuotiaan tyttärensä Beatricen kasvattamiseen. Sitä ennen tähti aikoo kuitenkin järjestää massiivisen jäähyväiskiertueen, brittilehti Sunday Mirror uutisoi.

Kaksi vuotta kestävän kiertueen aikana McCartneyn kerrotaan konsertoivan useassa maassa ympäri maailmaa. Samalla kiertue tulee olemaan viimeinen tilaisuus suurelle yleisölle nähdä 65-vuotias tähti lavalla. Kiertueen on huhuttu alkavan tulevana syksynä.

Kiertueen jälkeen ex-Beatles -tähti haluaa keskittyä perheeseensä. Miehellä on yhteensä neljä aikuista lasta avioliitostaan Linda McCartneyn kanssa. 4-vuotias Beatrice on McCartneyn ja Heather Millsin jälkikasvua. McCartneyn ja Heather Millssin riitaisa avioliitto päättyi virallisesti keväällä. Tällä hetkellä McCartneyn huhutaan seurustelevan amerikkalaisen 47-vuotiaan Nancy Shevellin kanssa.