James Bond -tähti loukkaantui jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Järjestyksessään 22. James Bond -elokuvan kuvaukset ovat kärsineet ennätysmäisen monista takaiskuista, kun kulissien takana ja kameroiden edessä on sattunut auto-onnettomuuksia ja loukkaantumisia.

Nyt vuorossa oli jälleen Quantum of Solace -elokuvan päätähti Daniel Craig, joka jouduttiin kiidättämään sairaalaan Lontoossa sijaitsevalta Pinewoodin studiolta. Craig loukkaantui keskiviikkona lievässä tapaturmassa, jossa hänen sormestaan irtosi pala. Bond-tähti palasi kuitenkin muutaman tunnin sairaalareissun jälkeen takaisin kuvauspaikalle, joten työt pääsivät jatkumaan.

Tähän mennessä Quantum of Solace -elokuvan kuvauksissa on tapahtunut kaksi vakavampaa auto-onnettomuutta ja pari vakavampaa stuntmiehelle sattunutta tapaturmaa. Lisäksi kuvauspaikoilta on raportoitu useita pienempiä onnettomuuksia. Elokuvan pitäisi saada ensi-iltansa marraskuussa.