Johanna Tukiainen lesbokuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekstiviestien avulla julkisuuteen vuosien sitkeän yrityksen jälkeen päässyt tanssija Johanna Tukiainen ottaa kaiken irti tilanteesta. Hän on malliesimerkki viime vuosien sannasuutari-marikafingerroos -julkisuuden hyödyntäjästä, sillä Tukiainen kehittää itsestään uutta kirjoitettavaa kunnioitettavalla tahdilla.

Nyt Johanna Tukiainen nähdään hänen itse julkaisemissaan kuvissa, joissa tanssija suorittaa intiimejä toimenpiteitä toisen naisen kanssa laivaristeilyllä. Suutelemisen lisäksi naiset hierovat paljaita rintojaan toisiaan vasten ja kourivat toistensa rintoja.

Kuvatekstin mukaan toinen nainen on Johannan Heta-niminen ”fani”, joka halusi päästä intiimiin tunnelmaan tekstarijulkkiksen kanssa, ja tilanteen tunnelma ”oli kuin Hugh Hefnerin juhlissa”. Kuvat on ikuistettu laivan yökerhossa ja ne löytyvät tästä: kuva 1, kuva 2 ja kuva 3, kuva 4 ja kuva 5.

Johanna Tukiainen pyrkii parhaillaan otsikoihin myös internetin huutokauppasivuston kautta, sillä huudettavana on treffit hänen kanssaan. Vielä ei ole selvinnyt, paljonko Tukiainen maksaa treffikumppanilleen.