Britney Spears palkitaan näyttelijäntaidoistaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä paremmin tunnettu Britney Spears nähtiin äskettäin pariin otteeseen televisiosarjassa How I Met Your Mother. Kyseiset jaksot olivat katsojamenestyksiä ja Britney sai kiitosta myös kriitikoilta.

Sarjan tuottajat olivat niin otettuja Britneyn näyttelijäntaidoista, että he ehdottavat häntä arvostetun Emmy-palkinnon saajaksi. Kyseessä on televisiomaailman Oscar-pysti, joten sen voittaminen kahden televisioesiintymisen perusteella olisi historiallista.

Sihteerin roolissa sarjassa nähty Britney on OK!-lehden mukaan jo otettu mukaan listalle, josta varsinaiset ehdokkaat myöhemmin valitaan. Palkinnon saajaksi on siis vielä matkaa, sillä kyseiselle listalle otetaan 41 näyttelijää. Emmy-palkinnot jaetaan 8. syyskuuta.