Discokuningatar Kylie Minogue yllätti suomalaisyleisön spagaatilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri äsken historian ensimmäisen Suomen konserttinsa Helsingin Hartwall Areenalla aloittanut supertähti Kylie Minogue sai loppuunmyydyn areenan sekaisin jo ensimmäisen kappaleensa aikana.

Taivaalta lavalle laskeutunut discodiiva sai pian seurakseen maan alta nousseet ja kumipukuihin sonnustautuneet tanssijat. Kylie tervehti yleisöä selvällä suomenkielellä. Konsertin lava on koruton, mutta sen takaseinässä ja lattiassa sykkii valtavan kokoinen videonäyttö ja valoissa on keskitytty pääasiassa häpeilemättömään kasaridiscoon. Se sopiikin varsin hyvin juuri Kylielle.

Toisena raitana ilmoille kajahti vuosituhannen alussa tanssittanut megahitti Cant Get You Out Of My Head, josta kuultiin hieman remixattu versio. Se sai pian seuraa monista muista hiteistä ja muiden muassa cheerleadereista. Kylie itsekin nähtiin cheerleaderina, ja hän yllätti yleisön jopa spagaatilla. Konsertti jatkuu edelleen.