Haddaway heitettiin ulos omalta keikaltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteistä musiikkia näinä päivinä julkaisevat ysäritähdet Dr. Alban ja Haddaway ovat parhaillaan markkinoimassa uusia tuotoksiaan keikkailun merkeissä. Aftonbladet-lehden mukaan keikkailu ei ole sujunut ihan odotetusti, sillä Haddaway heitettiin ulos omalta keikaltaan.

Saksalaissyntyisellä tähdellä tuli riitaa konserttipaikkana toimineen klubin järjestysmiehen kanssa, ja tilanne päättyi poptähden ulosheittoon. Välikohtaus tapahtui ensimmäisenä esiintyneen Dr. Albanin keikan aikana, joten Haddaway ei ehtinyt esiintyä lainkaan.

Järjestysmies ei ilmeisesti huomannut heittäneensä ulos illan pääesiintyjän. Virhe tai ei, Haddaway ei päässyt enää sisään ravintolaan.

Dr. Alban oli nousi vuonna 1991 jättisuosioon julkaisemalla ykköshittejä toisensa perään. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa No Coke, Hello Afrika ja vuoden 1992 suurin listahitti Suomessa It’s My Life. Haddaway oli puolestaan vuoden 1993 virallisen kesähitin tekijä. Kyseisen What Is Love -megahitin lisäksi hän julkaisi vain muutamia pienempiä hittiraitoja.