Kylie Minoguen läpimurtohitti jäi esittämättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingissä ensimmäisellä Suomen keikallaan nähty supertähti Kylie Minogue lunasti odotukset, mutta ei tarjoillut yleisölle hittien ilotulitusta. Ensimmäisen räväkän hittipotpurin jälkeen yleisön tunnelma rauhoittui, kun vuorossa oli tuntemattomampia kahden edellisen albumin kappaleita.

Musiikillisesti keikka keskittyi muutenkin 2000-luvun materiaaliin, vaikka yleisö odotti Minoguen hittejä 1980-luvun loppupuolelta. Yleisö kuitenkin heräsi taas eloon, kun ämyreistä raikasi encoressa takavuosien megahitti I Should Be So Lucky. Tärkein jäi kuitenkin puuttumaan, kun läpimurtohitti Locomotion jäi odottamaan seuraavaa Suomen keikkaa.

Kylie on yksi maailman suosituimmista homoikoneista ja hän huomioikin esityksessään hyvin myös homoseksuaalit. Koppalakkien lisäksi lavalla nähtiin esimerkiksi kohtaus, jossa joukko raamikkaita merimiehiä villitsi yleisön halailemalla toisaan Lemmenlaiva-tunnusmusiikin soidessa. Cobacabanan tunnelmissa mukaan oli mahdutettu jopa tarinallista näyttelemistä.

Tekniseltä puolelta keikka oli tyylikästä nähdävää, sillä tuskin koskaan on nähty noin paljon videoscreeniä yhdessä lavassa. Lavarakennelman pinta-alasta noin 98 prosenttia oli osin läpinäkyvää led-screeniä, josta saadaan oikeissa käsissä irti näyttäviä ja monipuolisia asioita. Tällä kertaa nuo rakennelmat olivat lisäksi pääosin liikuteltavia. Kylie nähtiin myös lentelemässä yläilmoissa myös valtavan kolmimetrisen hopeisen pääkallon kyydissä.