Sienna Miller ei osaa olla kiroilematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin amerikkalaisessa televisio-ohjelmassa kohua kiroilemisellaan aiheuttanut näyttelijä-malli Sienna Miller on kertonut, ettei osaa olla kiroilematta. Hän kertoi pitävänsä haastatteluista, mutta itsensä ilmaisemiseksi hän tulee usein vahingossa kiroilleeksi väärissä tilanteissa. Kiroilut ovatkin saattaneet Millerin useita kertoja tukaliin tilanteisiin.

– Minun on erittäin vaikeaa olla jotain muuta kuin oma itseni. Ehkä se vetää huomiota puoleensa, mutta minun täytyy olla oma itseni. Rakastan kevyttä jutustelua ja ihmiset tietävät, että luultavasti sanon myös jotain tyhmää, joka on tosin hyväksi heidän ohjelmiensa katsojaluvuille, Sienna kertoi Daily Star -lehden mukaan.

– Olen sanonut vahingossa esimerkiksi ”v**u saa**na Good Morning America -ohjelmassa, mikä oli tyylikästä. Luulin heidän jo lopettaneen kuvaamisen. Uuden G.I. Joe -elokuvani tuottaja suositteli minulle kurssia itsensä hillitsemiseksi haastatteluissa.