Sinkkuelämää-sarjan syöpä olikin rangaistus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Sinkkuelämää-televisiosarjan tähti Kim Cattrall on paljastanut olleensa vaivautunut siitä, että hänen roolihahmonsa sairastui syöpään. Näyttelijä epäilee, että kyseessä oli tuottajien ja käsikirjoittajien rangaistus roolihahmolle.

Cattrallin roolihahmo, miestennielijä Samantha Jones, tunnetaan loppumattomasta seksinnälästään ja villistä elämäntyylistään. Näyttelijän mukaan Samantha sairastui syöpään mahdollisesti juuri vallattoman elämäntyylinsä ja ottamiensa riskien takia.

– Olin ensin vaivautunut, koska minusta se oli jonkinlainen rangaistus. Yhteiskunnassa rangaistaan naisia, jotka tekevät mitä haluavat, sanovat mitä haluavat ja makaavat kenen kanssa haluavat, Kim Cattrall kertoi People-lehden mukaan.

– Keskiajoista saakka tällaisia naisia on kivitetty ja heidän kurkkunsa on leikattu tai heidät on hylätty ja leimattu huoriksi. Sitä on tapahtunut kautta historian, sillä naiset joutuvat maksamaan vapaudestaan.

– Minusta tuntuu, että roolihahmon sairastuminen syöpään perustui juuri tähän ja se vaivasi minua. Käsikirjoittajat kuitenkin kertoivat minulle, että syöpä kuului tarinaan ja että he käsittelevät aihetta hyvin.

Kim Cattrall ja muut Sinkkuelämää-sarjan tähdet seikkailevat parhaillaan Suomenkin valkokankailla sarjan elokuvaversiossa.