Bond-tunnarin tekijä selvisi – Amy Winehouselle kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraava James Bond : Quantum Of Solace -elokuva on kuvausten osalta jo loppusuoralla, mutta elokuvan halutun tunnuskappaleen esittäjästä on käyty pitkää kädenvääntöä niin mediassa kuin kulissien takana. Nyt kappaleen esittäjä on selvinnyt.

Alunperin tunnuskappaleen esittäjäksi valittiin huumeiden kanssa vehtaava Amy Winehouse, jonka valintaa tuki avoimesti myös elokuvan päätähti Daniel Craig. Nyt Winehouse on kuitenkin saanut kenkää projektista, sillä kappaleen esittäjäksi on The Sun -lehden saaman sisäpiiritiedon mukaan valittu brittilaulaja Leona Lewis.

Amy Winehouse putosi projektista kertaalleen jo aiemmin, kun hänen tuottajansa Mark Ronson ilmoitti, ettei sekavan Amyn kanssa voi tehdä töitä. Poppari ilmoitti kuitenkin myöhemmin työstävänsä yhä tunnuskappaletta. The Sun -lehden tietojen mukaan Winehousen tunnuskappale olisi jo valmis, mutta siitä huolimatta kappale olisi nyt tilattu Lewisiltä. Lehden mukaan Amy pudotettiin projektista imagosyistä.

Brittitähti Leona Lewis voitti X-Factor -kykyjenetsintäohjelman brittiversion vuonna 2006. Hänen toinen singlensä Bleeding Love nousi nopeasti listaykköseksi ympäri maailmaa.