Katherine Heigl raivostutti Greyn anatomian tuottajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Katherine Heigl on raivostuttanut Greyn anatomia -suosikkisarjansa tuottajat ja käsikirjoittajat. Emmy-palkintoehdokkaiden listalta pudonnut Heigl väittää, että syynä putoamiseen oli hänelle viime tuotantokaudella annetun materiaalin heikko laatu.

Kommentti on vahvistanut huhuja siitä, että 29-vuotias Katherine Heigl haluaa ulos suosikkisarjasta ja sen sopimuksesta. Kyseessä on nimittäin vuoden sisällä jo toinen kerta kun Heigl on tukkanuottasilla tuotantoyhtiön kanssa julkisesti. Normaalisti tällaiset kiistat ratkaistaan kulissien takana.

Katherine Heigl on ABC-kanavalle tärkeä kiinnitys, sillä Greyn anatomia on Yhdysvalloissa yksi kanavan tuottavimmista ohjelmista. Siihen myydään toiseksi eniten mainoksia heti American Idol -ohjelman jälkeen, Access Hollywood uutisoi.