Elisabetta Gregoraci nai Formula 1 -pomon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapiireistä tunnettu Benetton-tallin johtohahmo Flavio Briatore on tänään astellut alttarille tunnetun italialaisen supermallin kanssa. Briatore ja Elisabetta Gregoraci järjestivät avioitumisensa kunniaksi hulppeat julkkisjuhlat.

Pariskunnan hääjuhlassa musisoi 80- ja 90-luvulla supersuosiossa ollut Duran Duran -yhtye. Noin kolmensadan vaikutusvaltaisen juhlavieraan joukossa olivat myös F1-maailman valtias Bernie Ecclestone, Benettonin vaateimperiumin johtaja Luciano Benetton, Italian pääministeri Silvio Berlusconi ja Espanjan entinen pääministeri.

Italian mediat julistivat 58-vuotiaan Briatoren ja 28-vuotiaan Gregoracin avioitumisen vuoden häiksi. Juhlakalu itse kertoi jännittäneensä tilannetta kuin Formula 1 -kilpailun alkua.