Syytön R. Kelly itki oikeussalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti R. Kelly oli eilen oikeussalissa kuulemassa tuomiotaan lapsiinsekaantumisesta. Syytteen aiheena oli kotivideo, R. Kellyn näköinen mies harrasti seksiä 13-vuotiaan tytön kanssa. Sekä R. Kelly että tyttö kiistivät olevansa mukana videolla.

Peräti kuuden vuoden tutkimusten ja oikeudenkäynnin jälkeen oikeus päätti, että vuosien 1998 – 2000 välillä kuvatulla videolla nähtävä mies ei ole R. Kelly, ja oikeus vapautti hänet syytteistä ja siten mahdollisesta 15 vuoden vankeustuomiosta. Ei siis ihme, että syyttömäksi toteaminen sai tähden itkemään vuolaasti.

– Kiitos Jeesus, Kiitos Jeesus, artistin lakimies kertoi R. Kellyn hokeneen itkien oikeussalissa ratkaisun julkistamisen jälkeen.

Artisti ei heti oikeudenkäynnin jälkeen suostunut antamaan lausuntoaan, mutta sellainen on odotettavissa pian.