Charlize Theron kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Charlize Theron poseeraa GQ-lehden brittiversion heinäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla kuumissa kuvissa. Sensuelleissa kuvissa tähden yllä nähdään iltapuvun lisäksi myös lakana. Kuvien teemana vaikuttaa olevan omien rintojen kouriminen.

Katso kuvat tästä!

Etelä-Afrikassa vuonna 1975 syntynyt Charlize Theron on palkittu arvostetulla Oscar-pystillä roolistaan elokuvassa Monster. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli vuonna 1995 Maissilapset -elokuvan jatko-osassa. Hänen ensimmäinen suurempi roolinsa oli Keanu Reevesin ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Paholaisen asianajaja.

Lähiaikoina Charlize Theron nähdään elokuvissa Hancock, The Road ja The Burning Plain. Parhaillaan Theron on kuvaamassa The Road -elokuvaansa