Coldplayn laulaja loukkaantui – kiertue vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiyhtye Coldplay on juuri nyt kuuma nimi yhtyeen uuden levyn johdosta, mutta kovasti odotettua levyä markkinoiva tärkeä konserttikiertue on vaarantunut loukkaantumisen takia.

Yhtyeen keulahahmo Chris Martin on nimittäin loukannut polvensa kiertueen harjoituksissa. Loukkaantuminen tapahtui yhtyeen treenikeikalla, jossa yhtye viilasi itseään teräkuntoon Lontoossa nähtävän huomisen paluukeikan takia. Kesken keikan Martin alkoi hyppiä tuskissaan, sillä hän oli vääntänyt vahingossa polvensa.

Tällä hetkellä Lontoossa pelätään, että huominen paluukeikka peruuntuu, ja loukkaantuminen vaikuttaa mahdollisesti myös koko maailmankiertueen aikatauluun, The Sun kertoi. Kiertuetta siirrettiin myöhemmäksi jo aiemmin teknisiin seikkoihin vedoten, ja nyt turnee on vaarassa siirtyä lisää.

– Chris on lohduton polvensa takia. Polvi on sidottu ja hän hyppii yhdellä jalalla paikasta toiseen. Chris ei halua perua keikkaa, joten hän joutuu esiintymään tuskissaan ja kipulääkkeiden avulla, lähde kertoi lehdelle.

Maailmankiertueen piti alunperin alkaa Los Angelesista 29. kesäkuuta, mutta tällä hetkellä sen on määrä alkaa 14. heinäkuuta.