Pettyneet fanit: Kanye West haisee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin konsertoinut Kanye West on viime yönä suututtanut faninsa Bonnaroo Music & Arts -jättifestivaaleilla Yhdysvalloissa. Moni oli ehtinyt jo nukkumaan ennen setin alkamista.

Supertähti myöhästyi esiintymisestään lähes kaksi tuntia, jona aikana pettyneet fanit huusivat kuorossa ”Kanye West haisee!” ja heittelivät lavan täyteen valotikkuja. Väsyneet fanit odottivat idoliaan lavalle aikataulun mukaisesti kello 02.45 yöllä, mutta keikan aloitusta siirrettiin moneen otteeseen ja lopulta Kanye West nousi lavalle vasta kello 04.25.

Yleisölle peruuntumisen kerrottiin johtuneen ongelmista Westin lavatekniikassa. Festivaalin tiedottaja Ken Weinstein kertoi tiedotusvälineille, että viivytys johtui Pearl Jam -yhtyeen tekniikan purkamisesta. Yhtye lopetti keikkansa tunnin myöhässä, mikä hidasti luonnollisesti Westin tekniikan siirtämistä lavalle, The Sun uutisoi.

Bonnaroo-festivaaleilla esiintyy neljän päivän aikana noin 150 yhtyettä ja artistia.