Seksikäs Marisa Miller alusvaatekuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller sai äskettäin kunnian poseerata arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa. Bikinimarkkinoiden tämän hetken kuumin nimi nähdään nyt keikistelemässä Maxim-lehden sivuilla.

Saman lehden äänestyksessä viime vuoden kuumimmaksi naiseksi äänestetty kaunotar nähdään nyt lehden kannessa ja sisäsivuilla alusvaatekuvissa. Kuvat löytyvät esimerkiksi tästä! Aiemmin samoista kuvauksista on julkaistu myös video, joka on sittemmin kuitenkin poistettu jakelusta.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Nykyisin Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.