Suomalaiset rockhitit SingStar-peliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirock vyöryy koteihin elokuussa kun PlayStation julkaisee ensimmäisen täysin suomalaisen version SingStar-pelistä. SingStar SuomiRock sisältää kattavan tarjonnan suomirockin helmiä.

Elokuussa julkaistavassa SingStar SuomiRock -pelissä laulettavina ovat muiden muassa Apulanta, Eppu Normaali, Kotiteollisuus, Maija Vilkkumaa, Leevi and the Leavings, Irina ja Paula Koivuniemi. 30 kappaleen sinivalkoista hittisikermää pääsee tuttuun tapaan tulkitsemaan yhdessä tai yksin. PMMP-yhtyeen Miralle suomirock on tärkeä osa elämää.

– Olemme päässeet keikkailemaan yhdessä suomirockin dinosaurusten kanssa, mikä on ollut uskomattoman hieno asia, PMMP:n Mira kertoo.

– Onhan se tosi iloinen asia kun ihmiset laulaa – ja vieläpä meidän kappaleita. Ja fanipostia on aina mukava saada. Ihmiset kirjoittavat omista festarikokemuksistaan, tai vaikkapa siitä kuinka heidän lapsensa ovat laulaneet meidän kappaleitamme. Miksei myös SingStar saisi aikaan samanlaisia elämyksiä.

SingStar -pelisarjaa on myyty Suomessa yhteensä jo noin 170.000 kappaletta. Yksistään SingStar Legendat -pelin myynti hipoo jo 80.000 kappaletta. Maailmanlaajuisesti SingStar-pelejä on myyty yhteensä yli 12 miljoonaa.