Upea Katherine Heigl bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Greyn anatomia -sarjan tähti Katherine Heigl lomailee parhaillaan Meksikon Cancunissa yhdessä aviomiehensä Josh Kelleyn kanssa. Paparazzit ovat nyt bonganneet näyttelijän paistattelemassa aurinkoista päivää bikineissä.

Kirkkaan pinkkeihin bikineihin ja valkoiseen aurinkohattuun sonnustautunut tähti näytti nauttivan olostaan ja erityisesti aviomiehensä seurasta. Katso bikinikuvat tästä!

Viime viikkoinen Emmy-kohu vaikutti olevan jo menneen talven lumia. Katherine ilmoitti viime viikolla, ettei hän halua olle mukaan Emmy-palkintojen ehdokkaana, koska hän ei ole mielestään ansainnut sitä tällä kertaa.

29-vuotias Katherine Heigl nousi tähdeksi suuren suosion saaneen Roswell-televisiosarjan myötä. Sittemmin hän on tähdittänyt monia televisiosarjoja ja elokuvia. Viime aikoina Hollywoodissa on huhuttu, että Katherine Heigl haluaa irti sopimuksestaan Greyn anatomia -sarjassa, ja Emmy-kohun uskotaan liittyvän kapinointiin tuotantoyhtiötä vastaan.