Britney Spears selvisi syytteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsia vastaan nostetut syytteet paparazzin yliajosta on hylätty. Toukokuussa syytteet Spearsia vastaan nostanut paparazzi väitti popparin ajaneen autollaan tämän jalan yli.

Tapauksesta tehdyn raportin mukaan paparazzille mahdollisesti aiheutuneet vauriot olivat tämän omaa syytä, AP-uutistoimisto kertoo. Väitetty yliajo sattui viime vuonna, kun Spears oli lähtemässä paparazzien ympäröimällä autollaan liikkeelle.

Anonyymina mediassa pysytellyt paparazzi väittää popparin ajaneen tuolloin hänen jalkansa päältä ja jatkaneen sitten matkaa. Vasta puoli vuotta tapauksen jälkeen nostetuissa syytteissä kuvaaja syytti popparia yliajosta sekä rikospaikalta pakenemisesta.

Tapauksesta tehdyn raportin mukaan Spearsia ei voida syyttää yliajosta, sillä paparazzit olivat piirittäneet hänen autonsa molemmin puolin ja tilanne oli kaoottinen ja sekava. Spears oli lisäksi ajanut erittäin hiljaisella vauhdilla eikä omien sanojensa mukaan huomannut osuneensa kehenkään. Lisäksi tapahtuneesta olleista videotallenteista ei suoranaisesti näy Spearsin ajavan jalan yli.

Spears on ennenkin joutunut ratin takana vaikeuksiin. Muun muassa vuonna 2006 kohistiin mediassa, kun Spears kuvattiin ajamassa autoa vauva-ikäinen poikansa sylissään. Vuonna 2007 poppari törmäsi autollaan toiseen autoon parkkipaikalla aiheuttaen siihen vaurioita. Tuolloin neito vältti oikeusjutun maksamalla auton omistajalle. Myös tämän vuoden alussa poppari oli osallisena pieneen peltikolariin.