Idol-tuomari Paula Abdul erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman julkkistuomari Paula Abdul on jälleen sinkku. Poptähtenäkin tunnetuksi tullut Abdul erosi poikaystävästään, ravintoloitsija J.T. Torregianista alle vuoden seurustelun jälkeen.

46-vuotias Paula Abdul ja häntä 12 vuotta nuorempi ravintoloitsija alkoivat seurustella viime vuoden heinäkuussa. He muuttivat pian tämän jälkeen avoliittoon. Nyt poppari-tuomarin tiedottaja Jeffery Ballard on vahvistanut E! Onlinelle, että pari on eronnut jo kuukausia sitten.

Vielä huhtikuussa Paula Abdul kuitekin kertoi Entertainment Weeklylle suunnittelevansa adoptiota.

– Haluan kyllä lapsia. Päädyn luultavasti adoptioon seuraavan kolmen tai viiden vuoden sisällä. En välttämättä adoptoi ulkomailta, kuten jotkut julkkikset. Haluan vain terveen lapsen, Paula Abdul kertoi tuolloin.