Kate Beckinsale turvautui alastonkohtauksessa varapeppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kate Beckinsale on joutunut turvautumaan varapeppuun uuden Whiteout-elokuvansa kuvauksissa. Jo aiemmin on uutisoitu, että 34-vuotias tähti pyysi tuotantoyhtiötä suurentamaan digitaalisesti rintojaan Underworld-elokuvaansa vuonna 2003.

Nyt vuorossa ovat rintojen sijaan peppu, joka on Beckinsalen mukaan ilmeisesti niin iso, että hän vaati saada alastonkohtauksessa toisen naisen tilalleen kameran eteen.

– Katella on hirveän huono itsetunto. Hän on mielestään lihava ja hän valittaa aina kuinka vaatteet saavat hänen peppunsa näyttämään isolta. Todellisuudessa hänellä on upea vartalo, lähde kertoi Star-lehdelle.

Kate Beckinsale asetti varapepun ehdoksi sopimuksessaan, ja tuotantoyhtiö joutui pulittamaan toiselle naiselle varapeppuna olemisesta 2.000 dollaria päivässä. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa syyskuussa. Leffassa Beckinsale näyttelee poliisia, joka jahtaa murhaajaan Etelämantereella.