Lindsay Lohan kieltäytyi Emmy-ehdokkuudesta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomaailman Oscar-pystit, eli Emmy-palkinnot, jaetaan syksyllä Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä käydään läpi ehdokaslistoja palkinnon saajiksi. Lindsay Lohan on tarjonnut kuitenkin hienoisen yllätyksen vetämällä oman nimensä pois ehdokaslistalta.

Lohan olisi ollut ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi vierailustaan Ruma Betty -sarjassa, mutta poptähti-näyttelijä pyysi ottamaan nimensä pois listalta. Hän vetosi siihen, että sarjassa vierailun kesto oli aivan liian lyhyt, jotta siitä voisi ansaita palkintoa, LA Times kertoi.

Cameo-roolissa suosikkisarjassa yhdessä kohtauksessa nähty Lindsay esitti siinä itseään. Lyhyt vierailu vakuutti ehdokaslistojen tekijät, mutta Lindsay oli eri mieltä suorituksestaan. Hänet oli jo ehditty ottaa mukaan parhaan vierailevan roolin ehdokaslistalle. Pitää kuitenkin huomata, että kyse oli vasta eräänlaisesta shortlistasta, jolta varsinaiset ehdokkaat myöhemmin valitaan.