Keanu Reevesin tyttöystävä China Chow nakuili

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Keanu Reeves viettää parhaillaan lomaansa Ranskan Rivieralla yhdessä tuoreen tyttöystävänsä China Chow’n kanssa. Keanu ja näyttelijänäkin tunnettu Chow ovat viettäneet leppoisia lomapäiviä uiden ja aurinkoa palvoen.

Pääasiassa pieniä televisiorooleja tehnyt China Chow on palvonut aurinkoa avoimesti myös yläosattomissa ja samalla päätynyt paparazzien kuviin. Matrix, Speed ja Billin ja Tedin maailma -elokuvien tähtenä tunnettu libanonilaissyntyinen Keanu Reeves on seurustellut Chow’n kanssa vasta muutamia viikkoja.

Katso parin lomakuvat tästä!

China Chow äänestettiin Maxim-lehdessä vuonna 2001 maailman kuumimpien naisten listalla sijalle 54. Näyttelemisen lisäksi hän on tehnyt pitkään myös mallintöitä ja tähdittänyt esimerkiksi Tommy Hillfigerin ja Calvin Kleinin mainoskampanjoita.