Brutus-koira tuhosi Maj Karman tulevan albumin materiaalit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maj Karma -yhtyeen ensi elokuulle kaavaillun yhdeksännen studioalbumin julkaisu on siirtynyt yli puolella vuodella ensi vuoden kevääseen. Julkaisu siirtyy, koska Maj Karma -rumpali Janne Savolaisen Brutus-koira pureskeli levyn basso- ja rumpuraidat sisältäneen kovalevyn käyttökelvottomaksi.

– Levyltä pystyttiin pelastamaan osa jo nauhoitetusta materiaalista, mutta ei kaikkea. Totesimme, että nyt ei kannata hätiköidä ja siirsimme julkaisuajankohtaa samantien ensi vuoden puolelle, toteaa yhtye harmistuneena.

– Aikaisemmin Brutus on tuhonnut lähinnä rumpukapuloita, joten tämän tempauksen jälkeen olin jo valmis viemään sen rankkurille. Onneksi tulin toisiin ajatuksiin, toteaa nyt jo leppynyt koiran isäntä.

Uusi julkaisupäivä tulee olemaan 28. maaliskuuta 2009. Tulevan levyn ensimmäinen single julkaistaan tammikuun 2009 lopussa. Tilanteeseen nähden varsin sopivasti nimetty Maj Karman Koira haudattuna 2008 -kesäkiertue etenee kesän aikana seuraavasti:

27.06. Riihimäki, Riihimäki Rock

03.07. Tampere, Keskustori

18.07. Kuusamo, RukaRock

19.07. Karkkila, Sunset Beach Party

26.07. Harjavalta, Karmarock

08.08. Jyväskylä, Jyväskylä Rock

09.08. Salo, Vrock

22.08. Oulu, Oulun musiikkivideofestivaalit

24.08. Heinola, Heinolassa jyrää