Metal Gear Solid 4 suoraan pelilistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen pelilistan kärkipaikat on jälleen laitettu uusiksi, kun Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots nousi suoraan listaykköseksi. Toinen uusi tulokas, LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, nousi puolestaan suoraan kolmannelle sijalle.

Kärkikolmikossa säilytti paikkansa vain GTA 4, joka sinnittelee edelleen viime viikkoiseen tapaan toisella sijalla. Edellisen listan ykkönen, Age of Conan: Hyborian Adventures, sai nyt väistyä jo kuudennelle sijalle. Suomen myydyimpien pelien listan kärkipäähän mahtuvat näiden lisäksi myös neljäntenä oleva ja listalle palannut Mass Effect, viidenneksi pudonnut Nintendon Wii Fit sekä seitsemänneltä sijalta löytyvä Guitar Hero III: Legends Of Rock.

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Listaan kootaan Suomen myydyimmät PC- ja konsolipelit omina listoinaan sekä eri peliformaattien yhdistetty lista. Eri peliformaateista myyntitiedot kerätään PC-pelien lisäksi Microsoftin Xbox360-, Nintendon Wii-, Sonyn PlayStation2- ja PlayStation3-konsoleista sekä Nintendon DS- ja Sonyn PSP-käsikonsoleista.