Beats And Styles : Straight Forward – The Best Of…

Albumit · Stara.fi

Helsinkiläiskaksikko Alimo ja Control, eli Beats And Styles, julkaisivat kesäksi kokoelmalevyn Straight Forward – The Best Of… Kokoelma on siinä mielessä erikoinen veto, että yhtyeellä ei ole juurikaan hittejä plakkarissa.

Kokoelma sisältää 17 kappaletta, ja mukana on luonnollisesti myös yhtyeen ainoa todellinen hittikappale Dynamite. Levyn aloitusraita You Got The Light on soinut tänä keväänä jonkin verran radioaalloilla, ja kappale onkin keskinkertainen radiobiisi. Kappaleessa kuullaan myös varsin mielenkiintoinen vierailu, jossa Elastinen riimittelee englanniksi.

Koosteen parhaimmistoon kuuluvat toki myös Renegades, Invitation To The Dancefloor ja Soca Rumba. Levyn heikoimpaan kastiin kuuluvat sitten loput viisut. Erityisen heikkoja esityksiä ovat muiden muassa Walk Don’t Talk, Everything Is Everything, Dance Dance Dance ja Two White Monkeys.

Kokonaisuutena levy yllättää kuitenkin positiivisesti tasaisen keskinkertaisella laadullaan. Kun kappaleiden väleissä ei ole referensseinä muita biisejä, vaikuttaa kappaleiden taso jopa toimivalta. Tosin suuri kunnia siitä kuuluu levyn vierailijoille, joita ovat muiden muassa B.O.W., Papa Dee, Max C, Jus Red, Laura Närhi ja Michael Monroe.

Pisteet 3/5